tag:blogger.com,1999:blog-5923225659062069856.post7423359926696781368..comments2024-02-23T16:42:09.090+08:00Comments on My Small Kitchen: Daging Dendenghazilahttp://www.blogger.com/profile/12195020173333321216noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5923225659062069856.post-86815258576194983422015-10-05T10:45:28.523+08:002015-10-05T10:45:28.523+08:00Thanks Kak for the tips.Thanks Kak for the tips.hazilahttps://www.blogger.com/profile/12195020173333321216noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5923225659062069856.post-19888352541618209352015-10-05T09:54:54.740+08:002015-10-05T09:54:54.740+08:00W'salam Hazila, sedap nya daging dendeng, mest...W'salam Hazila, sedap nya daging dendeng, mesti cuba ini. Kek tu kak guna api atas dan bawah saja tapi 15 nin letak kek pada rak yang bawah sekali, kemudian baru alihkan kat tengah. Yang bersarang di bahagian bawah jadi terbalikkan dan potong nipis kerak nya nanti nampak yang bersarang. Jangan potomg tebal ya sebab sarang nya cuba 1/2 in saja..Treat and Trickhttps://www.blogger.com/profile/12279031202559017089noreply@blogger.com