Wednesday, May 4, 2011

Lempeng


Semalam my husband beli Kari Kepala Ikan dari kedai mamak kesukaannya.

So malam tadi saya cuma buat ketam rebus serai untuk tambahkan lauk. Pagi tadi masih ada banyak lagi baki kuah kari, jadi tadi saya buat lempeng tepung untuk cicah dengan kuah kari.

14 comments:

  1. Mrs.K,
    saya sapu SK11...
    gurau je. Guna non stick crepe pan.

    ReplyDelete
  2. sedap2...3 keping pun xcukup.he3

    ReplyDelete
  3. Cantik dipandang.. sedap dimakan

    ReplyDelete
  4. cik kak kite dilanda kemalasan tulun tulun

    ReplyDelete
  5. cantik la lempeng tu...
    memang best cicah ngan kari...

    ReplyDelete
  6. kari ikan jika dipanaskan lagi sedap.Cicah pulak dgn lempeng ke.roti canai ke atau capati mmg best:)

    ReplyDelete
  7. Kunang kunang,
    Memang tak cukup keping. 4 keping tu untuk saya je...

    ReplyDelete
  8. kHaiza,
    Thanks, kena jamu mata dulu sebelum jamu perut.

    ReplyDelete
  9. Cik mimi,
    hahahahaha..kita baru je nak panaskan badan. Lama juga mengulit dalam kemalasan melampau ni.

    ReplyDelete
  10. Mas,
    Thanks,memang sedapkan cicah ngan kari lebihan semalam.

    ReplyDelete
  11. cik manggis,
    betul tu, terlebih rajin sikit buat lempeng. Ingat nak cicah ngan roti je.

    ReplyDelete