Wednesday, May 6, 2009

Udang Goreng Cili Kering


Resepi dari Majalah SAJI kalau tak silap, tapi asalnya guna ketam. Memandangkan hari ni nak makan udang, so saya subsitute ketam tu dengan udang.

6 comments:

  1. I am actually having my breakfast now.....how I wish it was lunch instead. This looks delicious hazila.

    ReplyDelete
  2. hazila....ikan nyok-nyok tu memang mahal tau tapi rasa dia memang sedap.selalunya memang kenalah kalau masak kari.....sedap +lemak

    ReplyDelete
  3. Thanks VG. Simple dish but my husband really like it.

    ReplyDelete
  4. Kak Erin, saya tak pernah beli ikan tu sebelum ni. Saja nak cuba dan memang mahal sikit. Sesekali ok la....

    ReplyDelete
  5. saya tak brp minat udang/ketam dan seangkatan dgnnya, tapi kalau dah simbah dgn lada mcm ni, terangkat gak!

    ReplyDelete
  6. Lin, kat rumah ni memang antu seafood. Hari hari pun takpe. Tapi kadang kala jemu pulak.

    ReplyDelete