Wednesday, July 22, 2009

Cucur Jagung Manis

Hari ni menu berasaskan jagung. Kenapa? Sebabnya saya beli jagung 12 tongkol, sape nak tolong perabihkan. Jadi, saya akan pelbagaikan semua menu supaya boleh letak jagung. Semalam nak masak nasi jagung, boleh makan dengan daging masak mamak. Tapi yang sorang lagi tu asyik menggeleng kepala je. Teringat cam iklan cili giling kat Radio Sinar tu pulak. Nak jemput makan cucur ni pun dah selesai sebab buat untuk breakfast pagi tadi.

6 comments:

  1. sampai 12? hahaha... insaflah... haha

    ReplyDelete
  2. lee lin,
    lepas habis jagung yg 12 tongkol tu terus insaf.

    ReplyDelete
  3. Kak watie,
    Memang saya dah rebus semua. Lepas tu baru fikir nak buat apa.

    ReplyDelete
  4. Heheh.. dah abes ke seme12 tongkol tuh kak? uiks... mantap :D

    ReplyDelete
  5. Belum, akak rebus dan frozenkan. Nanti kalau nak guna just panaskan.

    ReplyDelete