Breakfast hari ni, saya buat Roti Jala Berintikan Sardin.
Resepi roti jala sama je seperti yang sebelum sebelum ni. Lepas tu masak sambal sardin, ambil isinya dan lecek biar hancur. Isi inti masa nak gulungkan roti jala tu. Jadi tak perlu buat kari ayam.
Zila....pandai goda Akak erk....terasa betoi inti sardin tu....nak buat jujak lah....karang2 ke esok2 ke...hehehe...sementara tu..Akak ambik segulung dulu kat sini boleh!!
ReplyDeletesenang je kan ngap jee terus he he
ReplyDeletesalam
ReplyDeletecantik roti jala tu ...
ada acuan khas ker ?
Salam Hazila, kak dtg nak sarapan dgn roti jala yg cun tu boleh?
ReplyDeleteKak watie,
ReplyDeleteJemput kak. Jgn kan seketoi, 2 pun takpa.
Fuzidss,
ReplyDeletehehehehe...ada lebihan sambal sardin malam tadi. Roti takdelah pulak.
pB,
ReplyDeletepakai botol mayonis yg lubang 3.
Traet & trick,
ReplyDeletehehehehe...boleh kak. Meh la sini.
Kreatif sungguh!! pakai acuan aper ni...
ReplyDelete