Semalam my husband beli Kari Kepala Ikan dari kedai mamak kesukaannya.
So malam tadi saya cuma buat ketam rebus serai untuk tambahkan lauk. Pagi tadi masih ada banyak lagi baki kuah kari, jadi tadi saya buat lempeng tepung untuk cicah dengan kuah kari.
kenapa lempeng u cantikk??
ReplyDeleteMrs.K,
ReplyDeletesaya sapu SK11...
gurau je. Guna non stick crepe pan.
sedap2...3 keping pun xcukup.he3
ReplyDeleteCantik dipandang.. sedap dimakan
ReplyDeletecik kak kite dilanda kemalasan tulun tulun
ReplyDeletecantik la lempeng tu...
ReplyDeletememang best cicah ngan kari...
kari ikan jika dipanaskan lagi sedap.Cicah pulak dgn lempeng ke.roti canai ke atau capati mmg best:)
ReplyDeleteKunang kunang,
ReplyDeleteMemang tak cukup keping. 4 keping tu untuk saya je...
kHaiza,
ReplyDeleteThanks, kena jamu mata dulu sebelum jamu perut.
Cik mimi,
ReplyDeletehahahahaha..kita baru je nak panaskan badan. Lama juga mengulit dalam kemalasan melampau ni.
Mas,
ReplyDeleteThanks,memang sedapkan cicah ngan kari lebihan semalam.
cik manggis,
ReplyDeletebetul tu, terlebih rajin sikit buat lempeng. Ingat nak cicah ngan roti je.
singguh ayu lempeng itu
ReplyDeletearwah ayah sukaaaa sangat
ReplyDelete