Akhirnya kerajinan datang juga walau pun tak la banyak sangat tapi at least ada org tak kebuluran la malam ni. Kerabu Jantung Pisang, kalau ratah pun sodap juga.
zila, kat belakang umah ada jantung satu lagi tu. tp x pernah buat apa2 pun ngan jantung tu. mak k.ita suka rebus je, lepas tu cicah ngan sambal belacan...
salam kak hazila... lama x meninggalkan bekas...heheh... lamanya dah tak mkn jantung pisang...kalo blk msia, xde plak teringin...tp bila dah jauh ni la teringin nak itu ini...
zila,
ReplyDeletekat belakang umah ada jantung satu lagi tu. tp x pernah buat apa2 pun ngan jantung tu. mak k.ita suka rebus je, lepas tu cicah ngan sambal belacan...
salam kak hazila...
ReplyDeletelama x meninggalkan bekas...heheh...
lamanya dah tak mkn jantung pisang...kalo blk msia, xde plak teringin...tp bila dah jauh ni la teringin nak itu ini...