Tuesday, November 26, 2013

Spicy Soft Tofu Stew





Salam dan Selamat Sejahtera....

Tanpa sedar November sudah menghampiri penghujungnya. Dan tidak lama 2014 akan muncul, cepatnya masa berlalu...

Kalau dulu masa kecil, terasa lambat sangat masa berjalan. Bagaikan tidak sabar untuk menjadi dewasa, tetapi sekarang bagai tak cukup 24 jam sehari...

Itulah manusia namanya..

Tiada menu baru yang sempat dicuba,hujung minggu lepas memang dah siap beli barang sebab dah cakap dengan my husband nak masak something different during weekends. Memang tiada plan nak ke mana mana pun. Tiba tiba hari sabtu lebih kurang pukul 3 ptg, my husband suruh kemas baju, ajak balik Pahang. Biar betul... Apalagi, kelam kabut dibuatnya, tak perlu lipat, sumbat je apa yang sempat dalam bag then campak masuk boot kereta... Bila sampai kampung, baru perasan ada barang yang tertinggal....

Since tiada menu baru, just letak gambar Spicy Soft Tofu Stew. Layan gambar jelah ye...

Nampaknya bulan Disember baru ada entry baru sebab hujung minggu ni saya dan suami nak Cuti Cuti Pulau pula...

Selamat bercuti pada yang bercuti....


8 comments :

hazlina azmi said...

sedapnya..nk try jugakla buat..

jemput ke blog saya
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

adda syuhada said...

nampak best.....tp xpernah lgi makan....

Gee® said...

Wow! terlior ai!

MamaFaMi said...

Rasa macam tengah hirup tomyam plak.. slurrpp slurrppp

fazianbatrisyia said...

selamat bercuti...cam sedap jek..nanti share resepi

ummiaisyah said...

wow...so korean!!! so kpop!! muahahaha....coti p mana? enjoyyyysss

Chik Mimi said...

wahhhhh tofu tapikan kalau buat confirm ai sorang yg kena habihkan

NEKCIK said...

Waa mcm korean dish pulak