Wednesday, March 9, 2011

09.03.11 - It's My Birthday!!!!


Alhamdulillah... kerana masih diberi kesempatan olehNya untuk menyambut hari lahir untuk ke sekian kalinya. Ohhh akak dah bertambah lagi nombor kat belakang tu dik. Tapi apa ada pada nombor kan... yang penting kita sihat dan bahagia dengan hidup kita bersama sama keluarga dan kawan kawan. Hadiah ialah satu extra bonus setiap kali kita menyambut hari istimewa dalam hidup kita. Tak semestinya setiap kali hari istimewa saja kita dapat hadiah, kadang kala hadiah boleh diberi tanpa ada sebab sebab tertentu. Itu prinsip suami saya. Dia selalu cakap, dia tak perlukan sebab untuk beri hadiah pada saya. Ada kalanya hadiah tu berharga ratusan ringgit dan ada kalanya hanya beberapa ringgit saja. Yang penting keikhlasan dan ingatan dari orang orang yang kita sayang. Bagi seorang isteri, ingatan dan ciuman kasih dari suami lebih berharga. 

Mana keknya ye?
Pagi pagi lagi tak kan nak sarapan dengan kek pulak. Apa kata kita breakfast dengan masalodeh dan teh panas dulu. Petang nanti baru kita minum petang dengan makan kek ye...

27 comments :

MamaFaMi said...

Happy birthday to you Hazila. Many happy returns of the day!

Mas said...

happy birthday kak haliza...
moga diberkati dan dirahmati Allah sentiasa...

♥LOVE2COOK♥ said...

Happy Birthday dearie! Wish you all the best...;)

Want some desserts now...:D

HaSue said...

Happy birthday kak hazila..semoga usia dipanjangkan agar dapat menikmati rezeki dan sentiasa dilindungiNya dari segala benda yg x baik..

ilahjy said...

salam.. selamat hari lahir..semoga kehidupan hazila diberkati oleh ALLAH SWT..amin

Anonymous said...

Zila, selmt mengingati hari ulangtahun kelahiran...muga sentiasa dlm rahmat dan perlindunganNya...

CB

Kamalia said...

happy birthday kak hazila..semoga sentiasa di dalam barakahNya

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

HAPPY BIRTHDAY, SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI, PALING MENDAPAT KEREDAAN DAN KEBERKATAN DUNIA DAN AKHIRAT

AzMask said...

hepi besday Kak Hazila.. tak kesahlah walau yang ke berapa sekali pun, janji hepi.

izahdaut said...

happy birtday kak..
semoga murah rezki dan bergembira selalu

Ummi said...

Salam Hazila...happy birthday...wah yg ke berapa tu....Semoga sentiasa dalam lindungan Allah swt selalu dan dimurahkan rezeki...amiiinnn

pB said...

SELAMAT HARI LAHIR KAK ZILA



Semoga diberi kesihatan yang baik dan dijauhi malapetaka dunia dan akhirat ...

AZLITA AZIZ said...

HAPPY BIRTHDAY TO YOU.....

semoga murah rezeki, bergembira selalu... dan hidup dirahmati.... Amin

umi said...

Selamat ulang tahun kelahiran, moga dimurahkan rezeki dan dirahmatiNya selalu.

umi's cup cake said...

Selamat Hari Lahir kak zila..semoga sentiasa di rahmati Allah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi bufday to u
age just number
may Allah bless u @____@

julia said...

Happy besday kak hazila...smoga panjang umo & dmurahkan rezeki amin...

hazila said...

To All

Terima Kasih tak terhingga atas ucapan. Hanya Dia yg mampu membalasnya.

KuNanGKuNanG said...

slmt hari lahir...moga sentiasa dilimpahi rahmat olehNYA..amin..

Kamsiah said...

selamat harijadi...semoga apa yg dibuat diberkati ALLAH...

HomeKreation said...

Happy Birthday Hazila. Best nya baca tulisan Hazila, harapan yang simple memang buat kita lebih bahgia kan. Semuga bahgia selalu di hari jadi mu dan selalu nya. Semuga Allah panjangkan umur mu & melimpahkan berkat nya...amin!

daridapurkecilku said...

hepi befday kak..semoga sentiasa ceria disamping suami tercinta...saya suka blog akak ni..everyday mesti nk singgah kt blog ni even xde n3 baru..semoga akak sihat selalu..

Nieza said...

Happy birthday kak zila..semoga dimurahkan rezeki selalu dan happy-happy selalu.

Diana @ Melley Mey said...

~ Happy Birthday.. Moga sihat selalu dan sentiasa d bawah lindungan Allah S.W.T. hendaknya...

Hana Farhana said...

Selamat hari lahir..
Semoga tercapai setiap impian..
May Allah bless u:)

~~miera icey~~ said...

epi belated besday kak zila...mine coming soon...hehehesame bulan la kite...cume selang 2 hari je...hehehe

K.Nor said...

happy belated birthday hazila.. sori terlepas flight semalam hehe.. :)