Monday, March 23, 2015

Browned Butter Chocolate Chips





Assalammualaikum dan Salam Sejahtera....

Wahhhh seminggu lebih tak update blog. Cuti sekolah, cuti berblog juga. Maklumlah keluarga datang, kita pun sibuk melayan. Sekarang ini saya cuma ada masa weekend saja untuk mencuba resepi dan mengambil gambar. Weekdays memang tak sempat + malas. So bila weekend ada tetamu memang tak sempat langsung nak ambil gambar food.

Ini pun saya sempat ambil gambar pagi tadi. Memang teruk kualiti gambar. Tapi masukkan juga sebab dah lama tiada entry.

Layan dulu gambar Browned Butter Chocolate Chip Cookies.

8 comments :

adda syuhada said...

Salam,

Ya Allah! Sedapnya! I wish depan I ni ada balang tuh...nyum nyum...

Rohah said...

sekeping 2 x ckp ni..heheeee

Rosdi Eunos said...

kena dengan latte duk depan umah sambil kena angin petang pun masyukkk nih.. hehe

dari hati said...
This comment has been removed by the author.
aji nugraha said...

sedap sekali sampe ngiler liatnya..












Obat Penyakit Ginjal Kronis

sukasukimylife said...

Chocolate chips cookies make me the happiest person on earth.hehe

Come and visit my blog too;) here's the link. Have a nice day ahead.

http://naziramiswan.blogspot.com

Channel Santai said...

permisi, mau nawarin talenan custom kayu jati dari jepara, harga super murah, talenan yg bisa dicustom bentuk,ukuran dan tulisanya, bisa dipakai buat motong, tatakan saji atau hiasan, biasanya food blogger pada pakai. kalau tertarik silahkan klik http://fjb.kaskus.co.id/product/55a5e29532e2e69a548b4579/talenan-custom-saji-ukir-kayu-jati--finishing

Nor Marshaliza Shaidan said...

Sedapnya cookies...

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY