Saturday, April 13, 2013

Watermelon Juice


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera.

Sekarang ni makin kurang saya update blog. Hari biasa memang tak cukup masa nak berexpriment di dapur. Masak pun boleh dikatakan dah jarang juga hari biasa, kalau masak pun hanya yang simple dan cepat disediakan saja.

Lagipun sekarang my husband dah jarang makan nasi waktu malam. Kadang kala makan mee atau makan lauk saja. Senang kerja akak tau....



Hari ni pun tak masak, tapi bila jengok blog, alahai lamanya tak ada entry baru. So untuk segarkan mata saya letak gambar watermelon juice yang saya buat untuk hilangkan dahaga tadi. 

Cuaca tadi agak panas, kebetulan semalam saya beli Watermelon "Black Beauty". So mari kita minum dulu!!!!




Ermmmm sedapnya minum watermelon juice sambil layan movie kat TV...

Selamat berhujung minggu buat semua...

6 comments :

Mori Said said...

waahh hazila.... mmg cuaca panas walaupun mendung sedikit..bahang nya terasa....kena juice temikai tu...mmg maveles....

Rohah said...

haissshh..seger kak...seger anak tekak...mmg panas cuaca 3 4 hari kebelakangan ni...sesuai ada pengalas tekak macam ni

ummiaisyah said...

alahai..tak tahannya tgk jus tu....panaihhh sgt kt t.i ni!!

sudipVSsenduk said...

Peeeeeerrrgh! mengancamnya warna merah tu..

mama sara nur said...

Assalam
merah yg menawan.....isshhh terliurnya

eyeyou said...

ermmm...