Thursday, August 16, 2012

Tumpang Bangga......


Salam senua,


Hari ini dan mungkin sampai lepas raya tak akan ada entry berkaitan makanan. Hari ini masih bekerja, walau suasana dah mula lenggang. Tapi kebanyakan shopping complex kat Shah Alam penuh sesak dengan orang ramai yang ingin membeli belah di saat saat akhir.

Since tiada gambar masakan, saja saya letak entry berkaitan sepupu suami saya yang ada di dalam surat khabar Berita Harian hari ini. Pertama kali bertemu semasa beliau berumur 3 tahun, memang seorang yang pemalu dari kecil even sampai sekarang. Tidak banyak bercakap, tetapi suka tersenyum. Seorang kakaknya masih di Mesir, menyambung pelajaran dalam bidang perubatan.

So, kita tumpang berbangga je lah....


7 comments :

zila norazila said...

bestnya,tumpang bangga jgk nie..:)
selamat hari raya buat zila skluarga yer..maaf zahir dan batin:)

Qhaifa Nur said...

bangga klau dpt msk suratkhabar...tahniah..tahniah

salam aidilfitri......

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah..

salam aidilfitri dari kami sekeluarga..

quinnie said...

memang betul tu kak..kalau ada kenalan yg masuk paper rasa seronok sgt...hehehe

selamat hari raya aidilfitri buat kak zila sekeluarga...mohon maaf andai ada tersalah kata sepanjang perkenalan kita :)

Amie said...

Tumpang bangga sama....
Selamat hari raya Hazila, maaf zahir batin.

sudipVSsenduk said...

pun tumpang bangga kerana ada anak bangsa yg berjaya di luar sana.

selamat hari raya, maaf zahir & batin buat Hazila & family tercinta

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin