Wednesday, November 14, 2012

Asam Rebus Tempoyak Ikan Salmon


Salam Maal Hijrah....

Esok kita cuti lagi.  Masih memikirkan bagaimana untuk menghabiskan cuti sehari. Mungin duduk di rumah saja atau mungkin keluar sekadar mencuci mata. Kalau rajin boleh juga mencuba resepi yang sudah panjang berjela dalam "List Resepi Yang Perli Dicuba".

Malam ini saya hanya ingin berkongsi menu untuk makan malam, Asam Rebus Tempoyak Kepala Ikan Salmon. Resei Asam Rebus Tempoyak boleh check di senarai sebelah kanan. Kali ini saya gantikan dengan kepala ikan salmon.

So, selamat bercuti buat semua.



6 comments :

kasihredha said...

yesssss esok cuti lagi..
selamat thn baru ye..
jom kita main masak2 besok :))

Rohah said...

betul2 mengasyikkan...sedap hirup kuahnye tu..

Mas Sani said...

cuti 1 hari nie cadang nk bwk ank jejalan tp hujan plak so tggu ujn teduh la dulu hihihi...

sedapnya kak..terbayang-byg bau tempoyak... kalo dpt mkn lgla kan hiihii tp tak pernah tpikir pun ikn salmon blh msk mcm tu, mesti sedap ni...

zila norazila said...

salam maal hijrah kak zila..
perrhhh kecur kita..dh bbrapa hari x masak kt umah kak..rindu pulak nk makan lauk camnie..keccurr:)

Mamasya said...

Salam Maal Hijrah Hazila.
ikan omputih dimasak ala kg....pasti menambat selera....sedappp..

Totie@Tomy said...

menarik resipi ni..