Wednesday, September 3, 2008

Pecal Tanjung Karang

Walaupun saya bukan berketurunan Jawa, tapi saya memang suka makan pecal. Kalau saya tau yg dijual tu sedap, saya sanggup beratur walaupun ramai yg menunggu. Yg ini dijual di Bazar Ramadan di Seksyen 13, Shah Alam. Berbaloi untuk saya ler....... My husband cuma makan kuih 3 ketul jer. Oh ya, selalu kalau beli pecal, cuma diberi kuah pecal/kacang tapi yg ini special sikit sebab ada tambahan seperti kuah lodeh. Ermmm....sedapnya.

4 comments :

hana said...

hazila...sedapnyer pecal nih! mengimbau nostalgia tul la! my mom slalu buat! sbb kitaorg javanis! hehehe..

Farith Rezza said...

kat bazar ramadhan sec 7 ada jual pecal..sedap gak, tapi pedas sgt!! pecal opah klu x silap nama nye

*pinjam pic eh ;)

E'za a.k.a aiezza sue said...

singgah tengok pecal..yup! dah try memang terbaek..kan :)

aku.mamalia.wanita said...

hi... dok surf and terjumpa gambar u ni... nak mintak izin nak post gambar ni kat blog i yer....