Monday, October 11, 2010

Bihun Goreng

 
Malam tadi dinner yang simple je, bihun goreng. Sejak kebelakangan ni my husband request kurangkan makan nasi waktu malam. Bagus juga tu sebab akak ni dah BOLAT sangat. Then kena fikirkan nak pelbagaikan makanan yang tidak berasaskan nasi, pening juga tu tambahan dia banyak benda tak suka. Pun pening juga.....

4 comments :

Kengkawan said...

di tatap sewaktu breakfast... adeiii bikin lapar je..

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik Zila...maaf zahir batin....mak aai betoi kata Kengkawan tu...di tatap pagi ni mengodak perut Akak....yang hanya sapu coklat spread jer pagi ni...hehehe!

Kerull said...

salam Hazila..kita kalau menu2 bihun , mee n pasta ni mmg peberet..dan membantu penurunan berat badan setelah membelasah tak ingat masa hari raya..hu hu mmg nampak sodap bihun tu...

Deliah's Deli said...

salam zila...bikin terkenyer jerrr..rase cm nak cekup fishball tergolek tuh :))))))