Sunday, October 3, 2010

Old Time Memories.....


Salam di hari minggu, 

Tengah boring tak tau nak buat apa, kebetulan my husband tak ada kat rumah so apalagi, bermalas malasan tengok TV dan sambil sambil tu layan FB dan jengok blog kawan kawan.
Masa dok tengok FB kawan masa sekolah menegah dulu, ternampak gambar gambar masa sekolah. Oh ya, saya bersekolah di Methodist Girls Secondary School, Kuantan Pahang. Gambar memang dah lama sampai dah bertukar kaler kuning. Thanks to my friend sebab masih simpan gambar gambar lama ni. Ye lah dulu dulu mana la nak ada Digital Camera kan....


Nama pun Girls School, jadi takdelah gambar budak lelaki. Bayangkan gambar ni masa Form 5 rasanya. Hampir nak ambik SPM, itu yang masing masing menjinjing buku.
Mostly dah berumahtangga, ada yang masih tinggal di Kuantan, ada yg tinggal diluar negeri dan kebanyakan ada di Selangor termasuklah saya. Really miss those old days......

4 comments :

leen hussain said...

salam zila...kalau ada time machine kan, leen pun nak balik time sekolah...tapi mana ada kan..heeee...

Amir Said said...

zaman sekolah mmg best sgt2...

Kerull said...

Adus ai bila teringat kenangan lalu..sungguhlah seronoknya..dapat plak klik sume gila2 dan sekepala..gempak skolah wei...

Kengkawan said...

comel kan masa dulu...