Monday, April 18, 2011

Kerabu Tomato Ikan Bilis


Malam ni saya masak menu ulangan, malas pulak nak ambil gambar. Cuma letak gambar kerabu tomato saja. Actually plan balik kerja tadi nak buat Japanese Cheese Cake, sebab tertunda dari semalam. Plan awal nak buat petang semalam tapi my husband ajak keluar pulak. Balik kerja tadi dah keluarkan cream cheese dan bahan bahan lain nak buat cake, bila my husband balik, saya tinggalkan dulu. Bila dah selesai makan malam, tiba tiba rasa malas nak buat pulak. Akhirnya semua bahan masuk balik tempat asal.....
Kalau rajin, esok sambung buat.....

5 comments :

cik cek said...

Menu ringkas tapi sedap....:-)

Diana @ Melley Mey said...

nampak sangaaat sedap... tmbhan lg ada ikan bilis tu... sedap2!!

hazila said...

Cik Cek,
memang syok buat menu yg ringkas ni, maklumlah tak berapa nak rajin.

hazila said...

Diana,
ikan bilis goreng garing memang sedap kan..

Chik Mimi said...

wah sangat seydap tu kerabu