Saturday, April 9, 2011

Mee Goreng Mamak


Malam ini kami cuma makan mee goreng mamak.....
Bukan saya yang goreng, tapi mamak yang goreng.
Tapi tak puas hati dengan kualiti gambar!!!!!


Tapi ada sebab kenapa saya nak juga upload gambar dalam blog,
sebabnya saya dalam proses mengumpul bukti yang boleh diterima untuk meneruskan misi saya untuk membodek my financial controller.

Apakah misi saya itu?


Tara!!!!!!!


Gambar dari Internet

Hari ini saya sudah berjaya mendapatkan Product Photo Table tu tapi misi saya yang seterusnya ialah untuk dapatkan 4 unit lampu dan satu reflector. Baru complete.
Tadi dah dapat 50% perjanjian lisan yang dia akan belikan saya semua tu,
TAPI 50% tak cukup lagi, bila bila masa akan berubah. Kalau berubah jadi 100% itu bagus. Bagaimana kalau berubah jadi 0%?

Ermmmm...... nanti fikirkan apa patut saya buat.

4 comments :

Cendana Kasih said...

Selamat membodek, dan semoga berjaya dalam pembodekan itewww...hahaha..... kita pun tengah bodek gak ni... tunggu ujung bulan ni, tengok dapat ke idak...

hazila said...

Noorma,
hehehehe...mari kita sama sama membodek.

♥LOVE2COOK♥ said...

That mee goreng mamak is to die for! I never tried making on my own, prefer them the masters to cook it ;)

Wahhh tgh bodek bodek ye kak!

I too having all these in mind, but haven't start bodekking! heheh ;)

Dear, you've been awarded! Pls stop by to collect from me ya! ;)

Ribbon Clown said...

Hazila,

I pun teringin nak completekan gadget2 foodography camni..tah bila la leh complete huhu..slamat kipas ;)