Saturday, June 8, 2013

Roasted Lamb with Mashed Potato



Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Maaf sebab agak lama juga dapur maya "My Small Kitchen" tidak berupdate. Nak dikatakan sibuk sangat pun tidak, mungkin lebih kepada "kurang idea" apa yang nak diupdatekan... ( alasan lain untuk malas )





Just a quick update actually, supaya blog ni tidak banyak sangat sawangnya. Agak lama juga tak masak kambing di rumah tetapi semalam my other half tiba tiba cakap teringin nak makan kambing. So on the way balik kerja, singgah beli barang yang perlu.

Tengahari nanti ada jemputan perkahwinan anak kawan suami di Dewan SUK Selangor, kalau rajin malam nanti saya masak untuk dinner. Kalau tidak, faham faham sajalah ye...


6 comments :

Bbwana adienia said...

salam..

terliur sangat lihat menu tu..sedapnya.

hazila said...

WS Bbwana,

Menu simple je. Maklumlah tuan rumah tak berapa nak rajin sekarang ni.

Umie Jazz said...

Assalamualaikum...wahh sedapnya..terliur saya....

zila norazila said...

Akk nmpk sedap tau..zila pn ssma skrg nie..x brapa nk rajin..

ummiaisyah said...

aduyai...sedapnya tu....mbekkkkk..nk cikit!

eyeyou said...

gulppp!!