Monday, December 31, 2012

Selamat Tahun Baru 2013 dan Coconut Jelly




Selamat Tinggal 2012 dan Selamat Datang 2013...

Tahun 2012 meninggalkan banyak kenangan pahit dan manis dalam kehidupan seharian kita. Mustahillah kalau sepanjang masa kita hanya dikelilingi oleh kegembiraan tanpa secubit pun kesedihan. Tapi itulah realiti kehidupan, selagi masih bernafas, selagi itulah kita akan merasai kegembiraan dan kesedihan. Semoga semua pengalaman itu lebih mendewasakan diri kita, memperbaiki kelemahan untuk menjadi insan yang lebih baik dari semalam.


Semoga kedatangan Tahun 2013 akan membawa seribu kebahagian buat kita semua dan terima kasih kerana masih sudi singgah di sini. Terima kasih buat semua "Follower", semua teman blogger dan semua pengunjung My Small Kitchen tidak kira yang selalu meninggalkan komen atau hanya sekadar silent reader.



Saya tinggalkan Tahun 2012 dengan entry Coconut Jelly yang menjadi kegemaran my husband.

Selamat bercuti dan Selamat Tahun Baru.


11 comments :

mama sara nur said...

Selamat thn Baru 2013
adat kehidupan di dunia kan K.hazila
macam2 rasa
feberet sy jg ni sedapnya...

hazila said...

Selamat Tahun Baru bua mama sara nur sekeluarga.

hazila said...
This comment has been removed by the author.
Rohah said...

Selamat tahun baru kak..
sejuk ulur tekak klu dapat jelly ni..

Chik Mimi said...

selamat tahun baru lama saya tak buat coconut jelly

Amie said...

Selamat tahun baru Hazila... nak juga merasa jellynya tu...nyamannya!

zila norazila said...

happy new yer kak zila n hubby..
smoga lbh sucsess dithn ini..aminn

amerie said...

Selamat tahun baru. Anyway, saya nak tanya, kat mana bole dapatkan wolfberry ye? maaf jauh pulak menyimpang nye. saya dah cari merata tempat, tak jumpe la.

hazila said...

Amerie,
Wolfberry boleh didapati di pasaraya bahagian rempah ratus. Rasanya di Pasaraya Besar ada jual.

Gee® said...

Slmt Tahun Baru 2013 Zila... moga ceria & sukses selalu

eyeyou said...

br jer smlm terasa nak mamam coconut jelly (sbb tgk bdk2 beli kat kedai makan) pastu kita nak beli, dah kosong container tu.. pg ne pulak tgk ada entri ne pulop!! uwaaaaaaaaaaaaa.... slmt thn bru sis..