Monday, December 1, 2008

Buah Jambu Susu

Buah ni family saya bawa dari kampung semalam semasa menghantar my parents ke Kelana Jaya. Punyalah byk, ada lagi buah rambutan 2 beg plastik besar, macamlah ramai sangat kat rumah ni yg nak tolong habiskan. Buah rambutan tu saya kopek kulit dan masukkan dalam peti ais. Nanti fikir apa nak buat, tapi buah jambu ni..... apa lah yg saya nak buat dengannya.

3 comments :

Lia soul speakioss said...

salam,

akak... kat kampung akak ade lg ke buah jambu susu neh... saya neh mengidamnk mkn jambu neh.. tataw mane nk carik.. klu ade kat kampung akak lg... contact saya yer..

a lot thanks in advance.
Lia.

Muhammad Anwar Mohd Nor said...

Salam... Tumpang tanye buah jambu susu musim ke tak skrg ni.. ade org mengidam laaa.... tq

Muhammad Anwar Mohd Nor said...

Salam... Tumpang tanye buah jambu susu musim ke tak skrg ni.. ade org mengidam laaa.... tq