Thursday, December 25, 2008

Wedding Anniversary

Hari ini merupakan Hari Ulang Tahun Perkahwinan saya yang ke 13. Semalam husband ajak makan kat luar, kami makan butter prawn, kerabu mango, seafood tomyam dan sizzling tofu. Cuma ambil gambar guna hp,lagipun couple kat belakang asyik pandang jer. Mesti diorang fikir, apalah minah ni, asyik ambil gambar makanan pulak.


Hadiah?.....Ermmm my husband bukan jenis yang beri hadiah pada hari hari istimewa. Jarang sangat saya dapat hadiah berupa barangan pada harijadi atau wedding anniversary. Bukan bermakna dia kedekut atau seumpama dengannya cuma dia selalu cakap " Kalau nak bagi hadiah tak perlu tunggu special day, bila bila pun boleh." So dah 13 tahun menjadi isteri kepada lelaki ini, saya dah faham dengan perangainya.

Lagipun tahun ini dah byk benda my husband belikan untuk saya, awal tahun saya dapat camera, kemudian laptop baru

dan bulan August my husband belikan kereta.

Kemudian akhir bulan October, kami masuk rumah baru, byk juga duit melayang. Jadi kesimpulannya, tak tergamak saya nak minta hadiah lagi untuk My Wedding Anniversary kali ni.

5 comments :

Azie said...

alhamdulilah...hepi eniberseri kak hazila..moga pkahwinan ini kekal hingga akhir hayat ya..aminnnn..bertuah dpt adiah beso heheheheh..mmg kan as a wife mcm tak tergamak nk mintak adiah kt hb tp kdg2 gatai gak mulut ni nk adiah hahahahah..kdg2 hb tak layan gak kalu dh spjg thn dpt bnyk adiah..hb kita spesis mcm hb akak..nk bg adiah tak kira hari spesel kalu dia nk bg..suke ati dia je lah hihihihi..dan 'sayang' pon tak perlu tgu hari spesel kan :)

Rafizah Nordin said...

epi anniversari kak zila...semoga terus bahagia hingga hembusan nafas yg terakhir...

ummi said...

Happy 13th Wedding Anniversary to both of you...May God bless you always!! Emmm..Hazila masih berdua ya..maybe ada rezeki nnt kot..hehe..Bawa makan pun dah kira ok lah tu Hazila..My hb pun x suka bagi hadiah setiap tahun..bagi kad aje..Hadiah dia suka buat surprise sesekali sangat..hehe..tapi best jugak camgitu..!!

hazila said...

Terima kasih pada Azie,Fiza dan Kak Ummi.Insyaallah semoga ikatan ni kekal sepanjang hayat.

Azita said...

happy belated anniversary. moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat!