Tuesday, November 3, 2009

Breakfast pagi tadi.....

Pagi tadi breakfast cuma makan roti, scramble eggs dan sosej je. Malam tadi pun masak simple je untuk dinner. Mungkin diserang penyakit malas kot.....

14 comments :

Watierman said...

M yang kecik jer tu...sebab tu still dapur keluar asap...!!Sedap oo sosej dengan scramble eggs...

MeknaBlog said...

waaaa....tu pon kira sodap tuhhh...kite kalo malas x dak le saran..muahahaha

Ernie said...

sedapnyala kak... tu baru kite tengok gambar
kalau depan mata dah lama licin pinggan tu hehe

MRS. K said...

nampak simple tapi menyelerakan!!

hazila said...

Kak watie,
Mula mula memang kecik kak, tapi dah mula terasa cam nak merebak je ni....

hazila said...

Na,
Buat alas perut je. Nanti kalau lapar lagi, singgah je kedai makan.

hazila said...

Ernie,
hehehe...mula mula nak buat nasi goreng, tapi ya Allah, malas sungguh. Tu yg masak telur je.

hazila said...

Ms. K,
Thanks, akak baru je jengok blog Ms. K. Tapi tak tinggal jejak. Bestnya masuk rumah baru....

NJ said...

salam zila...
ok per ada gak bekpes..sedap ni..tambah lg makan dgn sos cili thai..minggu ni akak pun ada penyakit M tebal gak la..hahaha

Ibu n Abah said...

zila,
siang tadi tak berani akak nak bukak entry zila dengan tajuk breakfast pagi ini.. sebab akak puasa..takut cair pulak puasa akak tu.. dan bijak jugak akak sebab tak bukak sebab zila mesti masak sesuatu yang menyelerakan...

cikmanggis said...

kita pun makan roti je pagi tadi,esok pun roti gak rasanya:)

hazila said...

Kak NJ,
Memang makan ngan sos cili kak. Maklumlah lidah melayu, mesti nak pedas.

hazila said...

Ibu & Abah,
Ala kak, masak cara org malas je. Itupun sebab malas nak makan kat kedai.

hazila said...

Kak CM,
Selalunya roti ni sebagai penyelamat keaadan. Breakfast boleh, tea time pun berguna juga.