Friday, March 9, 2012

It's my birthday......

Salam di hari Jumaat....

Alhamdulillah hari ini usia saya bertambah lagi setahun.....
Hadiah harijadi dah dapat awal, biasanya saya dan suami akan keluar makan malam just to celebrate it. Tak adalah ke restoren yang mewah sekadar makan makanan kesukaan kami. Since kami memang berdua, jadi memang hari hari pun makan berdua kan. Hari hari memang romantic dinner.

Tapi malam ni my husband suruh saya arrange dinner dengan kawan kawan saya sebagai kelainan. Insyaallah beberapa kawan kawan kawan saya dah confirm akan hadir. Kami plan having dinner sambil chit chat sebab ada yang lama tak jumpa. Thanks to my husband yang sudi sponsor dinner malam nanti.


Since tak ada gambar menu masakan saya beberapa hari ni, saya letak gambar air longan dengan peach. Hari tu nampak kat rumah Umiaisyah @Ummizzkitchen.

 Sedap minum kalau cuaca panas. Tapi di Shah Alam sekarang asyik hujan saja. Kadang kala hujan dari malam sampai ke pagi. Cuaca pulak mendung dan lembab saja. Tapi kalau dah rasa nak minum tak kisahlah hari hujan atau hari panaskan.


Jemput minum!!!!

Ada banyak lagi tu dalam peti ais.

26 comments :

kasihredha said...

sluppppp...akak dah minum unk merayakan harijadi hazila

Selamat hari jadi semoga dilimpahi kasihsayang,rezeki, kesihatan yg baik dan panjang umur.
hug hug hug

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Selamat Pagi and SELAMAT HARI JADI...wow next year akak guarantee ingat sebab tarikhnya sehari selepas bday anak bongsu akak. Semoga panjang umur dan sentiasa mendapat keberkatan Ilahi..all best and may you success in everything you do. Muaaahhhh

Jun said...

happy birthday hazila...muga didlm rahmatNya selalu...jap! hazila ni kenai akak? x aci ni..kita x kenai pon dia..kalu jumpa akak, tegur ya, hehe...

KakAsma said...

hazila,
EPI BURFDAY my dear,
dari jauh akak doakan semuga dihari penuh makna ini akan membawa seribu rahmat dan kebahagiaan bersama suami dan dalam naungan rahmat dan kasih sayang ALLAH...
seronok kan sesekali diraikan sebegini....

oli-go said...

Allah selamat kan kamu, Allah selamat kan kamu, Allah selamatkan...erm..akak name ape ye???..Allah selamatkan kamu...=)
Semoga hidupmu sentiasa dalam Rahmat Allah SWT...

babyhanny said...

selamat ulang tahun kak.. semoga sentiasa dalam lindunganNya.. amin..

RAJA ZARINA RAJA OTHMAN said...

Assalamualaikum
HAPPY BIRTHDAY WISH U ALL THE BEST AND MAY ALLAH SWT BLESS U 4EVER N EVER............:)

Chik Mimi said...

Happy birthday Zila!!

Faiz said...

Salam bahagia..
Selamat hari lahir hazila ya..semoga sentiasa berada dalam perlindungan dan rahmat Allah selama2nya..insyaallah

Noni said...

Selamat Hari Lahir, Kak Hazila. Semoga Bertambahnya usia akan meningkatkan iman kita kepada pencipta. Erk..sweet bpe nih? 20 kot? Hehehe

balqees dairy said...

happy birthday

K.Nor said...

happy birthday zila.. semoga diberikan kesihatan yg baik, rezeki yg berkat dan dimakbulkan segala doa dan impian.. amin.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

HAPPY BIRTHDAY HAZILA...semoga pjg usia & sentiasa berbahgia.Aminnnn

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

happy birthday Zila... semoga yang terbaik untuk awak pada tahun ini & tahun2 mendatang juga... waa.. beza beberapa hari je dengan my little girl punya birthday...hehe..

Gee® said...

Hppy b'day Zila, waaa...sedapnya kalau dpt teguk air longan tu, sejuk jer tekak kan...

pizet said...

happy birthday kak...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki

Amie said...

Selamat hari jadi... moga tambah ceria dan rumahtangga pun sentiasa aman bahagia!

ummiaisyah said...

hppy bay K zila! smg hidup dirahmati Allah...smg ceria selalu!

Kengkawan said...

Selamat hari lahir zila.
Semoga berbahagia di dunia dan di sana.

Edi said...

mmg sweet husband kak zam.. have fun ya!!

izahdaut said...

happy birthday kak... semoga terus suksess... dan termakbul doa2 yang dipohon..

Yat Maria said...

Happy birthday Zila

Semoga berbahagia, panjang umur & murah rezeki! have a great day today!

Ayu said...

Happy birthday zila!
Semuga dipanjangkan Usia Dan dimurahkan rezeki..Have a blast one ya..

TK said...

Happy Birthday Hazila..!!!
Semoga panjang umur dan murah rezeki.Teruskan memasak sedap2 lagi dan lagi :)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Belated Birthday wishes kak. Im sure you had a blast on your big day...;)

That drink looks so refreshing! ;)

blogresipi.com said...

Salam Kak,
Selamat hari lahir buat akak. Semoga sentiasa happy dan ceria di samping suami tersayang. Saya suka tengok hadiah birthday akak tu. Tak ada pembalut pun tak apa. hihi :)