Sunday, March 4, 2012

Puding Roti Butterscotch berjagung dan hadiah harijadi


Dah lama tak buat puding...


Kebetulan saya ada beli roti but butterscotch so terfikir nak buat puding/agar agar roti. Saya gunakan resepi agar agar roti yang dah ramai blogger masakan cuba. Rasanya dari resepi Hana.

Seperti biasa, saya selalu derhaka pada resepi, saya gunakan roti butterscotch dan tambahkan krim jagung ke dalam adunan. Rasanya lebih sedap kerana roti dan isi jagung dan untuk tambah kesedapannya saya makan dengan sos coklat.


Lagi banyak sos coklat, lagiiiiiii sedap.



Yang ini ialah hadiah harijadi saya minggu depan.

Saya dapat awal dua minggu, hari ahad lepas my husband keluar dan bila balik dia bawa satu beg plastik dan cakap, ini hadiah harijadi. Tak ada pembalut hadiah dan tak ada bunga atau kad.

Itulah suami saya.....

8 comments :

charmyiex said...

ngeee..kalo dpt samsung galaxy neh..xpe xde balut, xde bunga, xde kad...xpe xpe...

Ummiakid @ lily said...

sedap puding ni....sedap lagi kalau dapat galaxy note ni...kenyang seharian...heehee...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

thumb up
ai like pudding
teringin nak rasa pudding akak plak ni ngeee

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Inviting puddings! How good if I could take one now. Yumm yumm! ;)

Congrats on the Note kak! I too got it as a New Year gift from my hubby. Totally loving it.

Enjoyyyyyyy ;)

Gee® said...

hamboiii.. puding menggoda galaxy lg menggoda...

CT Delima said...

As'alam Hazila

Sesuai sangat dengan selera k.ct makan puding bila tekak perit2 ni kan, k.ct pun suka resipi dari Hana ni.

Tapi kalau nak mengidam Note tu kena peram duit dulu kasi tinggi baru dapat beli..hehehe.

pizet said...

hadiah cenggitu x berbalut pun x pa...lebih teruja..hehe

IeRA said...

Bertuahnya ....