Friday, November 20, 2009

Dinner Malam tadi


Malam tadi malas nak masak dan kebetulan yang sorang lagipun tak nak makan nasi. Jadi dia suggest kami makan mee atau mihun. Alahai, lagi la saya suka. Sebab tak perlu nak bersilat lepas balik kerja. Since tak perlu masak, saya ajak my husband ronda ronda TESCO Extra. Lepas pusing sana pusing sini, rembat sana, rembat sini, kami keluar dan pergi ke restoren yang satu lorong dengan Restoren Upin & Ipin. Restoren ni, kelantan mari. Selalu juga makan kat sini, jadi kami pesan mee ladna, mihun goreng dan daging goreng kunyit untuk makan malam. Bungkus untuk dibawa pulang. Alhamdulillah, kenyang.

6 comments :

Ernie said...

mesti balik ngap dulu mee ladna tu baru kemas barangkan???
nampak menarik mee tu.

geraugebang said...

laa, ingatkan masak, rupanya beli. ki ki ki.

hazila said...

Erni,
Paling utama, kenyangkan perut dulu.

hazila said...

Kak Gerau,
statement pembuka kata pun dah tulis MALAS.hehehehe....memang malas la kak.

blogresipi said...

sekali sekala memang best mkn kt luar kan kak... kalo byk kali pon ok gak.takyah masak.heheheh

Watierman said...

Akak pun ingat masak...sebab kadang2 malas kat mulut jer...tangan buat kerja jugak!!!Memang nampak menyelerakan!!!