Friday, November 6, 2009

Gulai Ikan Kering Bersama Terung

Satu lagi menu untuk dinner tadi. Mula mula plan nak buat gulai dengan nenas, tapi cari nenas takde lah pulak. Jadi daripada masak gulai ikan kosong je, saya campurkan dengan terung bulat.

6 comments :

blogresipi said...

Bestnye gulai ikan... macam nak makan ngan nasi dagang jer.. heheh

Ernie said...

menarik je tengok masakan akak ni

Watierman said...

Mak mertua lalu pun dah tak perasan..sorry yer Mak..sedap sangat...Zila ni pandai masak mak...meh la join sekali....sorry yer Zila MIL akak nak join sekali boleh tak!!!hihihi

hazila said...

Ijan,
Sebut pasal nasi dagang, terasa cam nak makan je. (hehehe...bukan terasa nak bat tau)

hazila said...

Ernie,
Gambar je tu....

hazila said...

Kak Watie,
Jemputlah kak watie makan, ajak le MIL tu sekali. Kalau ramai ramai makan ni, tak sedar nasi seperiuk habis.