Wednesday, November 25, 2009

Chandramukhi



Maaf la ye, hari ni takde entry masak memasak sebab saya dah gantung periuk belanga dari hari Sabtu lepas. Malas nak beli barang basah sebab nak cuti panjang. Berbalik pada tajuk entry kat atas tu, malam tadi turn my husband conquer remote control. Selalunya dia tak kisah langsung saya nak tukar channel, tapi sebabkan semalam ada cerita Chandramukhi, dari pukul 9 pm sampai 12 am dia tak bagi saya kacau remote tu. Alahai, my husband ni a big fan of Rajinikanth. Siap cakap, camne dia boleh missed tengok cerita ni. Ermmmm....nak buat camne kan. Kena la layan sama. Selalunya sebelum pukul 11 malam dia dah sampai ke India, tapi malam tadi sanggup berjaga sampai pukl 12 am. Yang tensionnya, saya kena buat air teh, cari biskut, cari susu sebab sambil tengok citer, dia nak mengunyah. Masa saya snap gambar Rajinikanth tu, dia sempat cakap. hah! itu nak masuk dalam blog la tu. Lepas tu mesti nak mengumpat dia......

Paling mahal, gaya rambut dia...

Style, dia selalu buat gaya tangan camtu...

Nama pun Hero kan, sure la terror bab fighting ni......


Adoiiii....saya pun secara tak langsung, terjebak juga.....

8 comments :

Bitter Sweet said...

ekeke, jue smlm ms husband duk tekan2 remote tu, jue kata lah, baca la info citer tu jap..ok dia pun bukak la blk, pastu ju tanya dia, tak nak tgk ke (sbb nya dia ni time angin elok, layan jugak citer tamil), dia jawap dah tgk & terus tekan2 lain..sabar je la kan, klu tak, harus jadik cam husband zila :D

skali skala terjebak ok la tu zila..hehehe

ainrahman said...

saya ngan husband pon layan chandramukhi..hushhh..kami memang minat ngan rajini ..dari mak kakak saya dan somi..la..kalo dapat dgr dalam bahasa tamil lagik nikmaaaattttt....hahaha

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hihihi lawak la...mana de mengumpat kan...rajini tu hensem apa hahahhahahaha

jus call me ida.. said...

hehehe...lawaks.. maner der ngumpat :P

bintangku said...

mula2 teruje jgk nak tgk, sbb citer ala2 mistik sket kan... tapi mukadimah asik nyanyi jerk.... trus tuka citer lain. :P

LOVE2COOK said...

Wow! Hubby akak peminat Rajnikanth yer? Me too! kekeke!
I'm also a big fan of the Heroine in that movie, Jyothika (in the movie her name was Ganga, yang kena possess tuh)...kihkihkih! tapi karang she no more acting coz dah kahwin! :(

This movie was originally made in Tamil. They just dubbed for Hindi version. If U see their lip sync, actually dia olang ckp dlm tamil jer.kekekeke! ;)

NuR Pu3 said...

hikS! ada jugEk jengok. Bila asyk menyanyi 8 gunung ganang, trus tukar cite!

idayusof. said...

Hubby akak pun peminat setia Rajnikanth.Tp citer tu dh banyak kali tengok jd takde la excited sangat.Kalau tak senasib la akak dgn Hazila kena prepare mcm2.