Wednesday, November 25, 2009

Kad Raya


Ambik kad Raya kat rumah Abbot dan HaSue tadi.

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Qurban buat semua tetamu yang berkunjung ke My Small Kitchen. Semoga semua bergembira bersama keluarga tersayang meraikan hari raya. Saya akan mula bercuti mulai esok hingga hari Ahad. Mungkin selama 4 hari ni dapur saya takde entry baru sebab takde line tenet kat kg. Tak tau ler kalau tersesat kat area yg ada WIFI.
Hari Raya Qurban kali ni saya akan beraya di kampung suami di ARAU, PERLIS.

4 comments :

NJ said...

Salam aidil adha zila..semoga selamat balik kg dan kembali semula ke shah alam...semoga berbahagia

idayusof. said...

Semoga selamat menuju ke destinasi.

blogresipi said...

Salam kak Hazila,
Bestnya raya kt kampung... blh makan daging puas2 tu... :)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila...rumah hubby kat arau kat mana yer....saya pun la ni dok arau gak...