Friday, November 13, 2009

Dinner tadi....

Sebabkan hari ni banyak kerja, jadi my husband ajak makan kat luar dulu sebelum balik. Sebabkan tak nak makan nasi, kami cuma makan char kuay teow dan bihun goreng. Tapi tak sempat snap gambar bihun goreng sebab, segan. Ramai gak org dan meja di depan saya tu cam asyik dok jeling je. Apa lah minah ni, makan bihun pun nak ambil gambar. Kalau makan kat Hotel 5 star ke, HARD ROCK CAFE ke, ok la juga...


Char kuay teow yang menurut kawan my husband sedap. Tapi pada saya kurang sikit sebab agak manis dan terlalu banjir. Lagi sedap yg dekat AIMAR Charkuay teow.


Jus tembikai.

7 comments :

blogresipi said...

Terliur tgk jus tembikai tue... macam pekat jer... makan ngan banana muffin pon syok gak tue.hehe

Ernie said...

macam sedap je menu tu kak..

hazila said...

Ijan,
memang pekat jus tembikai tu. Yang sedap la....

hazila said...

Erni,
bolehlah, rezeki jangan ditolak.

NJ said...

salam zila..
nak gelak akak baca n3 ni bukan apa..bila pi makan kat mane pun kita blogger ni mesti nak amik pic kan..tu la segan ada gak..tapi akak dgn selamber jer amik gak kadang tu..peduli la..ni hubby duk gelak sekali baca..blogger mmg sama je kan..nak amik pic x kira kat mane..hehehe
apa pun jus tembikai tu mmg bg teliuq

hazila said...

Kak NJ,
Betul la tu kak. Kalau nampak perempuan dok ambil gambar je, my husband mesti cakap " Tu geng u lah. Ke hulu ke hilir dok usung kamera".

geraugebang said...

iya la, banjir betul tu. Lama surut nampaknya. he he he