Monday, November 30, 2009

Dinner malam ni.

Masih dalam mood yg agak lembab sikit, jadi balik tadi singgah Restoren Ani Sup Utara, beli makanan untuk dinner

Sementara menunggu makanan siap dibungkus, sempat snap gambar dulu.


Sambil minum Sirap Limau Ais


Lepas tu nampak nasi lemak bungkus atas meja, tapi saya tak beli sebab nak diet konon kononnya


Beli Otak otak 5 pcs. Sedap makan masa tengah panas. Bila sejuk, kureng la sikit. Anyway memang sedap la juga.


Malam ni makan bubur nasi je.

12 comments :

blogresipi.com said...

Salam akak,
Nampak akak makan bubur nasi terliur pulak... last makan pun time pose hari tue je...

kucingorengemok said...

orang utara pandai buat otak²? hebat :)

duatelur said...

saya suka makan kat ani sup utara!... best!

Cik Faridah Huda said...

Kak Hazila..lawanya decoration Ani Sup utara yang ini...yang cawangan kat Puchong Intan..biasa je...slalu gak singgah pekena sup dia...hehehe!

Ernie said...

tak tengok bubur tapi tengok air sirap tu sangat menarik hehe
macam tak pernah minum sirapppp

hazila said...

Ijan,
Sedap la makan bubur nasi. Kena pulak pedas pedas dan ada telur asin.

hazila said...

lee lin,
Rasanya dia pun beli dari org lain kot.

hazila said...

duatelur,
memang best kan..

hazila said...

Faridah,
Yg ni kat TTDI Jaya, Shah Alam. Environment dia memang cozy sikit.

hazila said...

Ernie,
Memang nampak sedap walaupun air sirap.

geraugebang said...

Macam sedap jeer bubur kat ani sup tu. best heh? boleh beli esok lusa. Dekat je ngan umah kita. 3 minit sampai.

hazila said...

Kak gerau,
ok gak bubur nasi dia. Kalau tekak saya kira dah ok la ni.