Thursday, November 12, 2009

Strawberry Smoothie

Sambil makan pasemboq, minum Strawberry smoothie, ok tak? Ke tak seseuaiiii gitu. Ala apa ada kisah kan, asal tekak boleh terima, balun je la.....

10 comments :

Ms AiReEn MoHd said...

kak umah akak kat ner ni?kat shah alam celah mane...eryn kat uitm puncak perdana tu hah..ok mai nak klik klik nikjak...chat bok akak eryn tak leh nak taip tah ape pasal tah??

LOVE2COOK said...

Nak jugakkkk...kekeke! ;)

NJ said...

salam zila....akak nak jugakkkkk smoothie strawberry tuuuu....sedap laaaa...hehehe
ala jgn manis sgt makan dgn pasemboq mmg la sapu licin..ekeke

Chik Mi said...

Ala seoberi kita udah pinish ler so minum kat cni dah ler.kita pun dah lama tak buat pasemboq nnti weekend plan nak buat kalau penyakit mesteri dak mai laaa

E-na Zarina said...

nak gakkkkk...

hazila said...

Eryn,
chat box tu pening cam tuan punya blog juga.

hazila said...

Love,
Come, I'll give one sipp only....

hazila said...

Kak NJ,
Tak manis kak, sesedap rasa je....

hazila said...

Mimi,
Lama sungguh kena penyakit misteri tu. Takut periuk belanga pun merajuk nanti...

hazila said...

E-na,
Meh sini, akak suapkan sesudu. Ok tak?