Sunday, November 29, 2009

Mee Kicap


Alhamdulillah, dah selamat sampai ke rumah petang tadi pada pukul 4 ptg. Memang my husband dah cakap awal awal akan bertolak awal sebab tak mau tersangkut dalam kesesakan jalanraya. Sepatutnya kami bertolak seawal pukul 7 pagi tapi biasalah, asyik berbual sampai terlajak sampai pukul 10 pagi. Berbalik pada mee kicap ni, sesuatu yg MESTI setiap kali singgah di R&R Tapah arah Selatan. Tapi kebiasaannya kalau cuti perayaan, memang sesak R&R Tapah dan kebanyakkan R&R yg lain. Mula mula my husband tak nak berhenti sebab takut takde parking, tapi bila sampai, saya tengok dia membelok. Alahai...nak juga memenuhi keinginan saya. Sebabkan susah nak cari tempat makan, saya cuma bungkus dan balik makan kat rumah. Ermmmm tak taulah apa yg sedap sangat, tapi mesti nak beli.

2 comments :

Dayah said...

Salam Kak..
Hermm nampak cam sedap..
R&R Tapah..uishh selalu lalu tak pernah taw.. ada mee kicap ni..
Nanti leh try... sebelah selatan yer kak...

hazila said...

Dayah,
ye selah selatan. Express Stall, ada juga nasi ayam. Mainly chinese dish.