Sunday, November 1, 2009

Menu Lunch Hari ni...

Hari ni masak yang ulangan je. Kari Kepala Ikan dan Telur Ikan, Remis masak serai dan Gelama Masam goreng.

10 comments :

Watierman said...

hujan-hujan ni semuanya sedap....

jus call me ida.. said...

yum..yum...

hazila said...

Kak watie,
Ye lah kak. Kat sini asyik hujan je. Mulalah malas nak bergerak dan asyik lapar je.

hazila said...

Ida,
Meh la makan sekali...

geraugebang said...

banyaknya masak. makan 2 orang je kan? Waduh, rajin bangat sih. Kalau kak gerau dok sebelah umah, awak anto kat akak tak? he he he

blogresipi said...

telur ikan tuuu... nakkk!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam zila...sori lambat reply...ni no hand set saya....(012-5585667) (ct)...kalau nak mai raya ni call dulu na....leh la prepare pa yang patut....

hazila said...

Kak Gerau,
hehehe...org kat rumah ni suka makan lauk banyak.

hazila said...

Ijan,
cepat!!!!! nganga mulut, akak suapkan.

hazila said...

Alimaz,
Thanks, nanti kalau jadi, saya call dulu.