Thursday, December 24, 2009

Sambal Tumis Udang




Selain ayam kampung, saya buat sambal tumis udang. Pening dah kepala dok fikir apa nak masak dengan udang ni. Paling senang buat jelah sambal tumis. Tension gak sebab sepatutnya kami pergi bercuti tapi disebabkan my husband sibuk dengan project yang perlu hand over next week, percutian dibatalkan dan ditunda ke tarikh yg tak tau bila. Angin juga saya dibuatnya......

6 comments :

LOVE2COOK said...

Uish! Sedapnya sambal udang nih! Takleh tahan tengok! yummmy...:)

Cool kak! ;)

Watierman said...

Nyum!...nYum!...I likeeee!

MamaFaMi said...

Sedapnya!

hazila said...

Love,
hehehehe...my favourite ni.

hazila said...

Kak watie,
Nak ajak kak watie makan pun jauh sangat

hazila said...

Mamafami,
Ala takleh lawan mama masak lagi ni...