Monday, December 28, 2009

Chocolate Banana Cake


Ini bukanlah yang saya buat. Hari tu masa anniversary, saya tak buat atau beli cake pun sebab bila tanya my husband dia cakap nanti tak habis sebab kami bukannya makan banyak sangat. Nak sedekah kat jiran tetangga pun, ramai yg balik kampung. Tadi masa pergi pos parcel, saya singgah kat Secret Recipe, belilah satu slice untuk hilangkan rasa teringin nak makan kek.

8 comments :

LOVE2COOK said...

Ooh! I'm drooling rightaway! ;)

MamaFaMi said...

Mmmmm.... cantiknya slice. Kalau dapat merasa, lagi cantik!

blogresipi.com said...

Adus..nak pegi secret recipe gak :)

hazila said...

Love,
Mee too

hazila said...

MamaFami,
hehehehe diorang dh biasa buat. Kalau saya mau bertabur pisang tu.

hazila said...

Ijan,
Meh la kita gi sama sama. Akak plan nak pegi lagi ni.

salamdariborneo said...

memang sedap kek tu.....

hazila said...

Maria,
Nak beli 1 kg tu sampai RM70. Org yg nak tolong makan tu takde, kalau setakat 2 org memang la tak gabis.