Tuesday, December 29, 2009

Yogurt with Honey and Strawberry


Ini dessert paling simple, tak perlu nak masak ke, simpan dalam esbok ke. Siap je boleh terus makan. saya pernah terbaca yg Robert Pattison, ala si pontianak dalam twilight tu... suka makan Greek Yogurt campur Honey campur fruit. Entah ye entah tidak tak pasti ler. Yang penting saya suka.

8 comments :

blogresipi.com said...

Adus... tergoda ai menengok stroberi akak itus :)

LOVE2COOK said...

Mmmm yummy yummy! Easiest dessert to prepare! ;)

hazila said...

Ijan,
Dah cam addicted to strawberry pulak. Mesti ada dalam esbok.

hazila said...

Love,
memang betul. Senang dan sedap kat my tekak. hehehe...

Teika Kawashi said...

Temptednya dengan strawberry. I like everythingwith strawberry!

hazila said...

Teika,
I pun dah addicted to this fruits. Mesti nak simpan dalam esbok.

emilia said...

wahhh..sedapnyer nmpk..rse kemanisannyer nyum2x..

hazila said...

Emilia,
Kalau suka masam masam manis, mesti suka yg ni.