Sunday, December 27, 2009

Char Kuay Teow


Jemput makan......

Tengahari ni tak tau nak masak apa untuk lunch. Kebetulan my husband tak makan kat rumah sebab menghadiri majlis resepsi perkahwinan kawan satu sekolah kat Galeri Shah Alam. Saya malas nak ikut sebab masih tak berapa sihat, batuk dan selsema masih ada. Segan pulak, nanti masa share meja ngan org lain, kita asyik batuk dan sibuk nak hembus hidung pula.

Since kat rumah sorang sorang, saya cuma buat Char Kuay Teow menggunakan sos char kuay teow yg saya beli masa balik Perlis tempohari.

3 comments :

blogresipi.com said...

Salam Kak Hazila,
Ada sos char kuey teow yg ready made ye kak? menarik tu.boleh mintak mak bawakan masa nk datang sini bulan 3 nanti.yumm yumm :)

hazila said...

Ijan,
Ada, cuba ijan cari kat entry akak bulan lepas.

Hezrin Ahmad said...

ya allah bestnyer... saya suka sgt char kuey tiaw