Monday, December 28, 2009

Parcel to go...



Dah siap packing ramekin untuk di hantar ke MamaFami. Dah balut dengan kertas, letak plastik bubble lagi. Risau kalau pecah dalam perjalanan. Harap harap sampai in one piece.

7 comments :

Ernie said...

huwaaaaa bestnya mamafami...
takpela takde rezeki kite

Kmal said...

Tak de rezeki...dalam duk tungu..sebb dah dekat no tu..tup..tup hubby ajak cuti ke Johor Bharu pulak...pagi tadi baru sampai balik Asetar..buka hazila punya blog...wahhhh..Mamafami jadi juara.....Tahniah mama...

hazila said...

Erni,
Takpe takpe, kita tungg next contest lak ye

hazila said...

Kmal,
Bestnya kak mal. Asyik bercuti je. Saya je dok tungg rumah, boring giler..

LOVE2COOK said...

Wow, U kept ur promise! Well done kak!

Congratz to Mamafami too! :)

MamaFaMi said...

Yahoo... tak sabarnya.... Thank you thank you thank you Hazila... Wah, dah leh pikir, apa nak ku buat dengan my precious presents ni.... Kepada yang lain, jangan berputus asa, cuba lagi di contest akan datang ye... hihii... itu kata-kata mama bila dah menang, agaknya kalau melepas hari tu, lainlah pulak intonasinya... ahakss.... jangan mare aaa... and thanks for those yang congratulate me ya...

MamaFaMi said...

Alhamdulillah dah selamat diterima dalam keadaan yang baik. Terima kasih banyak-banyak..