Saturday, December 19, 2009

Selangor Ria Part 1


Start dari hari ni sampai 27/12/2009, ada Selangor Ria di tempat parking kereta berdekataan Stadium Shah Alam. Kebanyakkannya berkaitan Pertanian dan Perikanan negeri Selangor. Tadi saya sempat pusing pusing sekejap je sebab hujan, tak sempat beli apa apa pun.

Buah Kabung

Buah Asam Gelugor

Buah Cempedak

Pokok Cili

Buah Terap

Buah Mentega ( Kalau tak silap la...)

Buah Kuning Telur

Buah Putat

Buah Pala

4 comments :

geraugebang said...

Syioknya. macam nak pi jeer. Selalu gak akak pi kalau ada apa-apa kat stadium tu.

hazila said...

Kak gerau,
kalau nak datang, roger roger la. Kot kot terserempak ngan kak gerau.

TintaCyber/DapurkuBerasap said...

Good info....camtu rupanya buah Pala masih fresh...buah kuning telur tu first time tengok,buah putat pun sama....:)

hazila said...

Tinta,
Saya pun tak pernah nampak sesetengah buah tu. Masa cam ni lah boleh tengok.