Sunday, December 27, 2009

Dinner Malam ni...





Tadi lepas my husband sampai rumah dari majlis perkahwinan kawannya,kami bertolak ke Gombak pula sebab nak melawat sepupu my husband yang baru melahirkan anak kedua. So masa balik, singgah di R&R Awan Besar untuk membeli something for our dinner. Seperti biasa, beli sate kajang 10 cucuk dan my husband beli nasi lemak incase lapar lagi nanti...

10 comments :

emilia said...

uwaaaA..sate itew~sungguh mngoda..

blogresipi.com said...

malam malam makan satey dan nasi lemak memang best. 10 cucuk je cukup ke kak? kalau kite kena tambah nasi lemak 2 bungkus lak.hehehe

MamaFaMi said...

Dua-dua hidangan ni mama suka... suka makan je, buatnya tak rajinlah pulak...

Alimaz-Kembara Terasing said...

sedap nampak satey tu...

idayusof. said...

Sedapnyer sate.....

hazila said...

emilia,
alahai kat Japan mana nak cari Sate Kajang kan..

hazila said...

Ijan,
10 cucuk tu pun puas nak habis. Maklumlah dah tua, gigi pun dah nak tanggal.

hazila said...

Mamafami,
samalah. Nasi lemak tu ok lagi kalau nak buat tapi sate?

hazila said...

Alimaz,
Ayam ok, tapi daging tu liat sikit.

hazila said...

Ida,
Nak pelawa pun dah habis...