Friday, December 25, 2009

Strawberry & Whipped Cream



Lunch hari ni malas pulak nak masak. My husband balik sekejap je tadi, kemudian keluar semula untuk solat Jumaat dan terus ke site. Petang nanti baru balik, jadi since sorang je, malas nak masak. makan je lah apa yg ada. Tengok dalam peti ais ada 1 kotak strawberry, nak buat smoothie malas pulak. Ermmm yg paling senang, potong strawberry, gaul dengan madu dan campurkan dengan whipped cream. Yummy.... sesuai untuk menambahkan saiz pinggang.

5 comments :

NJ said...

salam zila
tengahari ni tgok whipped crean & strawberry tu..aduhhh meronta2 perasaan ni duk menahan ayaq liuq nak meleleh dah ni...tlgg..tlgg abis la diet mcm nih...hehe

Noorhodza said...

aduhhh sedap nye.... teringin gak ler zila...

MamaFaMi said...

Sejuk segar nyaman...mmmmm

Jiya said...

aiseymen.. cam tanak diet jek ni.. akekekkekekeke

ijan said...

hehehe.. memang boleh tambah saiz pinggang. tapi nak buat cemano cedappp. kihkihkih