Wednesday, December 30, 2009

Jus Durian belanda


Tadi masa nak balik, singgah My Mydin kat Bukit Jelutong sebab my husband request nak makan burger je malam ni. Bila dah masuk, mata asyik melilau je, ternampak buah durian belanda. Terfikir, bagus juga kalau buat jus.

10 comments :

LOVE2COOK said...

Uhhhhh..Soursop drink is my all-time fav!!! Slurrrppp...I'm so thirsty right now!

Happy New Year to U too Kak!!! :) Happiness always!

K.Nor said...

sedapnyer!! mmg jus kegemaran k.nor nih..

blogresipi.com said...

suke buah durian belanda nie :)

Teika Kawashi said...

My favourite ni..looks sgtlah sedap!!!

hazila said...

Love,
Meh la minum sama sam dengan akak.

hazila said...

Kak Nor,
Memang sedapkan kak. Tapi kali ni kena buah yg sedikit masam. kena letak gula lebih sikit.

hazila said...

Ijan,
Senang ke nak dapat buah ni kat sana? Jangan mengidam dah ler...

hazila said...

Teika,
yup... saya suka minum. Kalau buat sendiri boleh buat pekat sikit. Kalau kat luar, a bit cair.

leen hussain said...

nampak menyelerakan sungguh walaupun jus! macam hilang dahaga gitueww..!hehe

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..
Saya suke sangat buah ni..Masam² manis..Tapi main ratah cam gitu jeee..jarang buat jus