Saturday, December 19, 2009

Wanton Mee Soup


Dah 2 hari saya dan suami selsema. Asyik dok lawan bersin je.Suara pun dah sengau semacam dan tekak terasa perit sangat. Tengahari tadi saya tak masak pun sebab my husband tak makan kat rumah. Jadi untuk saya, saya cuma buat simple wontan mee soup. Sedap makan masa panas, especially masa dok hirup kuah sup tu.

8 comments :

Noorma Ismail said...

sedapnyer...time sejuk2 cenggini mmg best dapat hirup kuah tu..

geraugebang said...

Kita suka, kita suka.

blogresipi.com said...

Bestnye hirup sup macam ni. tak makan nasi pun takpe :)
psst, i like ur new layout :)

MamaFaMi said...

Kalau dapat semangkuk, alangkah bestnya!

hazila said...

Noorma,
Betul tu. Tambahan dengan tekak yg sakit dan hidung cam nak cabut buang ni.

hazila said...

Kak Gerau,
kita pun suka tapi yg sorang lagi kurang suka.

hazila said...

Ijan,
akak pun suka hirup sup tu. Anyway thanks.

hazila said...

Mamafami,
Meh la rumah kita. Jangankan semangkuk, seperiuk kita hidangkan. Sebab senang nak buat...