Monday, December 14, 2009

Makan Makan Lagi.......

Semalam, saya dah masak bukan main banyak juga untuk lunch sebabnya my husband cakap tak mau keluar. So ingatkan, malam tu cuma panaskan je lah yg leftover masa lunch tu. Tapi bila dah petang, tiba tiba dia ajak keluar, teringin nak makan stik katanya. Adoi, habislah diet saya, dah la tengahari tu makan sampai tak ingat dunia, malam nak makan stik lagi. Tapi sebab org nak belanja, saya laju je la bangun tukar baju........

Saya oerder BBQ Lamp with Black Pepper Sauce, my husband order Sirloin Beef Steak.

Dessert, Cream Caramel.


Mine, Mango Juice


My husband's Watermelon Juice

14 comments :

blogresipi.com said...

Aish, kalo orang nk belanja.. diet simpan dalam laci dululah kak.kihkihkih

E-na Zarina said...

mkn dulu, diet smbung len kali...mkan kat ner ni?

Q said...

aishh is that lamb or sirloin steak..my my dah lamer tak makan steak nih..mcm gatai jek...Lamb chop memanggil2...*-*

Jun said...

hazila..kt mana ni? nampak cam ok jek?

hazila said...

Ijan,
akak pun buat buat lupa tang diet tu dulu. Org yg ajak belum siap, akak dah tunggu kat luar....

hazila said...

E-na,
Ada stu restoren western food kat TTDI Jaya.

hazila said...

Q,
That one in the pix is lamb bbq. They served 2 pcs per plate.

hazila said...

Jun,
Kedai di kat TTDI Jaya kak. Nama kedainya kalau tak silap BIG HOUSE or BIG FOOD camtu lah. Sebelah Ani Sup Utara dan JM Bariani House.

kucingorengemok said...

takyah diet lah! kambing sedaaaap! :)

hazila said...

lee lin,
sedap kambing dia. lembut je. Tapi bau sikit tapi tak la ketara sangat.

LOVE2COOK said...

Uish, that cream caramel is simply tempting!! Teringin nak try plak...kihkih! :))

hazila said...

Love,
the just added one cherry and whipped cream on top.

MamaFaMi said...

Wahhhh nak gi jugalah... diet tak diet... nampak sedap semacam ler... ish ish ishhhh

hazila said...

Mamafami,
hehehe....boleh tahan sedap. Habis buat buat lupa tentang diet tu.