Tuesday, December 29, 2009

Lens Lagi....



Ohhhh..saya sudah addicted to this camera. Agaknya seperti budak remaja yang sedang di lamun cinta monyet. Makan, Minum dan Tidur kalau boleh nak peluk kamera. Nasib baik tak boleh bawa mandi sekali. Hari ni dapat lens baru lagi. Yg Macro Lens pun belum habis explore sudah beli lens lain. Tamak sungguh perempuan bernama saya ini.
Bukan apa, lagi senang minta beli lens dari minta my husband belikan Baking Tools. Dah berkurun saya bagi hints nak beli Mixer yang ok sikit bukannya yg cap ayam tu. Sampai sekarang tak dapat. Setiap kali suarakan pasal tu, jawapannya tetap sama. Ala pakai je lah yg dah ada tu. You bukannya rajin sangat membaking. Nak makan kek, nah duit, pergi beli jelah. Habis camne nak asah bakat saya dalam bab membaking ni. Alamat kena kumpul duit sendiri....

10 comments :

E-na Zarina said...

lagi mantap la gmbar2 lepas ni! sukeeeee...

hezrin said...

wahhh... lepas ni lebih vogue de' vasss

Dayah said...

Salam kak Hazila,
wahh bestnya...
bodek lebih2 kak..
rajin akak membaking kan..
Dayah mmg hampeh bab2 kuih2.. kek2... ni..
makan pandaila.. hehehehe

blogresipi.com said...

Waduh seronoknye mintak terus dapat ginih... makin meriah la ada lens baru nie... kitorang nk pinjam buleh? hihihi

Jiya said...

mahal ker lens ni kak??

hazila said...

E-na,
Insyallah. Tapi kena belajar juga

hazila said...

hezrin,
Jangan gambar jadi lagi teruk sudahlah

hazila said...

Dayah,
Takdelah rajin sangat, ikut mood juga.

hazila said...

Jiya,
Yg tak la mahal sangat, lebih kurang RM700. Ada lagi yg lebih mahal sampai RM 46,000.

hazila said...

Ijan,
boleh, meh la sini akak bagi pinjam.