Thursday, December 24, 2009

Mc Donald






Jemput Makan!!!!!!


Tengahari tadi waktu lunch, saya beli McD. Saje je belanja staff saya makan. Ala bukan ramai sangat pun staff. Mula mula nak order suruh hantar, tapi bila tengok Prosperity Burger takde dalam package McDelivery, terpaksalah ke Giant.

15 comments :

LOVE2COOK said...

McD! My favourite...!

Prosperity Burger lagik favourite! Chicken Prosperity Burger dah kuar ke blm..tak tau plak! ;)

hazila said...

Love,
Chicken Prosperity Burger dah keluar...

Bitter Sweet said...

ni hasil lens baru lah ni ek..
jue pun semalam baru lepas makan prosperity ni :D

Sue @ Nenie said...

Tak nak belanjeee kiteee sekali ke?

Prosperity ayam satu..Bawang tak mo..Sos kasik lebey yaaaa....

Agak-agaknya kalau cakap gini time nak order, ada orang kena pelangkung tak nanti..?

pB said...

Giant mana tu?

hazila said...

Jue,
yup. Baru dok belajar adjust lens...

hazila said...

Sue,
Boleh je. Nanti kita jumpa kat AEON Bukit Tinggi ye... Kalau org tak ramai mungkin dia layan, tapi kalau time lunch mau dia jeling cam nak terkeluar biji mata.

hazila said...

PB,
Giant Shah Alam Section 13

Ernie said...

ha akak!!!!
kite baru makan lunch tadi.
mulut dahla pecah. makan pulak benda ni... menggelegak bibir hehe

zai kulim said...

wow..terujanyer..dslr jenama apa akak guna erk..leh share tak??lens baru erk??piccas dasyat..

hazila said...

Ernie,
kena mata ikan ye? Fuh...tension nak makan.

hazila said...

Zai,
Akak guna CANON EOS 500D. Gambar yg latest entry guna lens 50mm (Macro).

sunkist said...

:)

MamaFaMi said...

Aiyoo brutalnya.... Semua menu ni mama punya favourite! Huhuhuu...

geraugebang said...

Tak sempat makan lagi benda ni. Nanti ko nanti aku makan. Sedapnya sos lada hitam tu.