Wednesday, December 30, 2009

Takde Kerja.....






Hari ni sunyi sepi je, maklumlah ramai yang dah start bercuti atau memang sambung cuti dari Krismas lagi. Boring punya pasal, saya dengan rajinnya hantar kereta saya ke spa. Kalau tidak, siap kena sound dengan my husband baru la terhegeh hegeh nak hantar kereta sendiri pergi cuci. Bukan apa, malas la nak tunggu diorang cuci sampai siap.

6 comments :

Sue @ Nenie said...

Laaaa..ingat kan Akak yang basuh sendiri tadiii..keh keh keh..

Kete saya biasa Cik Hubby yg tolong spa kan (part ni kite sukeeee)...Pastu bila kita langgar lopak, nanti dia bising² lerrrr (Haaaa Part ni kite tak sukeee)...

blogresipi.com said...

Salam Kak Hazila,
Kalau bukan mini cooper, swift pun saya sukeeee kalo akak nak singgah amek p pasar.hihihih

Zamz said...

lawa keta..hitam itu menawan hehe

hazila said...

Sue,
hehehe...samalah ngan akak. Tau bawa je tapi bab bab lain memang tak reti. Ada problem call my husband je.

hazila said...

Ijan,
Eh nanti kalau akak nak gi pasar, akak hon ijan kat pagar ye...

hazila said...

Zamz,
thanks. Saya dan suami suka kaler hitam.