Sunday, December 20, 2009

Carot Juice



Hari ni nak buat pengakuan sikit.....
Hehehehe....inilah first time minum Carot Juice. Selalu tengok kawan kawan dok order kalau keluar makan sejak dari belajar kat ITM dulu. Tapi saya dok tengok je. Dalam hati dok terfir, camne la rasanya. Sebab saya rasa carot hanya sesuai untuk di buat masak.

Tapi hari ni nak cuba juga buat Carot Juice, kalau sedap boleh buat lagi tapi kalau tekak rasa tak boleh masuk, alamatnya jus tu masuk dalam sinki la....

The Verdict.... EH SEDAP RUPANYA!!!!!!! ( kesiankan kat saya......)

8 comments :

Hezrin Ahmad said...

saya pun berfikiran sepertti awak... till now xpenah minum..huhu

hazila said...

Hezrin,
Saya pun dah banyak kali teragak agak nak minum tapi asyik passed je. Kali ni tekad.

LOVE2COOK said...

Love never tried yang kat restaurants. But only the Pokka brand...mmg sedap tuh!

MamaFaMi said...

Tu yang orang kata, tak rasa maka tak cinta.. ahaks... mmm resepinya tak boh sekali ke? *wink*

mummyseri said...

ermm yeke..padanla ramai org suke minumkan..kite stakat ni ada ingin nk minum tp hehe x minum2 lagila..
mcm nk tesekat2 je kt tekak :)

hazila said...

Love,
I never tried before. So did no have any idea how it taste.

hazila said...

Mamafami,
Tak kenal maka tak cinta kan,nanti saya letak resepi versi saya.

hazila said...

Mummyseri,
Memang dulu rasa hairan je sebab karot kan cuma buat masak, camne lah diorang boleh minum. Tapi not bad actually.