Wednesday, November 3, 2010

Baked Spiral Pasta

 
Minggu ni minggu yang agak busy + malas + kurang sihat + takde mood dan seribu satu alasan lagi, so masak yang simple je. Semalam saya masak Baked Spiral Pasta with beef, baby spinach and lots of mozzarella cheese. Habis diet segala. Malam ni pun tengah fikir nak makan apa yang simple je sebab my husband ada small gathering dengan kawan kawannya. Kalau rajin saya masak pasta lagi, kalau malas, saya pergi cari popiah basah kat Giant. Semuanya bergantung pada MOOD. Actually malas nak letak entry ni sebab tak puas hati dengan kualiti gambar tapi semua gambar yg ambik tak menjadi, jadi hantam sajalah....

5 comments :

zarin said...

cantik la gambar ni....i punya gambar lagi hancuss tp belasah je hikhik

Watierman, rmanbkr said...

Salam Dik...tak cantik hapenya....rasa cam nak jamah jer pasta tu!

izahdaut said...

lawo la tu kak walaupun tak selawo gambo gambo akak yg lain tu... memang terliur gak tengok pasta tu

Mimiey.. (^-^) said...

dapnye nmpk pasta tu kak zila..mie nk buat xreti,makan je pandai,hehhehehe... de lagi ke kak zila??kalau ada,nk bwk pinggan kosong ni,hheheheh...

aLoY said...

mcm tuh akak ckp xlawo.. hish.. pic lam blog sy lg cm hampeh.. gne kamera bese je.. tp blasah jerk msk lam blog. :)